In verwachting van een jongen? Ontdek het leukste behang voor de babykamer!

8 Resultaten
Behang - Botanisch
24,95
Behang - Goose
24,95
Jungle behang voor op de baby- of kinderkamer
29,95
Behang - Safari dieren
24,95
Behang - Bloemen
24,95
Behang - Jungle kleur
29,95
Behang - Regenboog
24,95
Behang - Dino
24,95

Ben je zwanger van een jongen? Wat een feest om een prachtige babykamer voor je kindje te maken! Met behang kun je ervoor zorgen dat de kamer de perfecte sfeer heeft. Lees alles over ons behang en ontdek hoe je kunt opmeten en bestellen.

Welk behang is jouw favoriet?

Het uitzoeken van behang is erg leuk om te doen, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Geen zorgen, bij Volpracht hebben we een selectie gemaakt van het allermooiste behang voor de babykamer van jouw jongen. Misschien is ons behang met bloemen of regenboogjes iets voor jou? Voor een botanisch of jungle thema (ook beschikbaar in kleur) hebben we ook geschikt behang in ons assortiment. Ben je gek op een dieren thema? Ga dan voor ons behang met safari dieren of schattige gansjes. Bij ons vind je voor iedere babykamer prachtig behang. Zo zorg je voor een fijne sfeer in de kamer van jouw jongen.

Eindeloos veel mogelijkheden

Als het om behangen gaat heb je heel veel mogelijkheden. Je kunt de hele kamer behangen, maar je kunt ook kiezen voor één muur. Bijvoorbeeld de muur achter het wiegje, dat zorgt voor een rustige uitstraling van de babykamer. Wanneer je een creatieve draai aan de kamer wilt geven, is het ook leuk om de helft van de muur te behangen. Zo creëer je als het ware een soort lambrisering. Daarnaast kun je ook een voor een muurcirkel kiezen, om een unieke look aan de babykamer te geven.

De babykamer opmeten

Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het belangrijk om de muur goed op te meten. Meet zowel aan de linker- als rechterkant van de muur de hoogte, want niet alle muren zijn perfect recht. Neem de langste afmeting van de hoogte en herhaal hetzelfde proces bij het opmeten van de breedte van de muur. Voeg bij de afmetingen 10 cm extra toe wanneer je gaat bestellen, zodat je zeker weet dat je genoeg hebt.

Aan de slag met behangen

Zie je er tegenop om te gaan behangen? Dat hoeft niet met het behang van Volpracht! Wij zorgen ervoor dat het behangen van de babykamer voor je jongen een moeiteloze klus is. Wij leveren het behang precies op de juiste hoogte en in banen op rol, zodat je het behang gemakkelijk op de muur kunt aanbrengen. Het enige wat hiervoor nodig is, is het aanbrengen van lijm op de muur. Vervolgens kun je het behang eenvoudig in banen op de muur plakken.

Bestel het behang voor jouw jongen online

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Bestel het behang voor de babykamer van jouw jongen dan online in onze webshop. Bij Volpracht vind je unieke en eigen ontworpen producten. De verzending van behang is helemaal gratis! Naast behang kun je ook bij ons terecht voor andere leuke producten. Bestel bijvoorbeeld meteen mooie muurcirkels, kussens, groeimeters, geboorteborden, en nog veel meer. Wanneer je op zoek bent naar een speciaal thema kun je dit ook gemakkelijk vinden in onze webshop. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en maak je bestelling compleet!

 

Behang babykamer jongen
🍪 Deze website gebruikt cookies voor de beste ervaring.  Meer informatie