Over ons

Hi, leuk dat je er bent! Wij zijn Martijn en Manon, de oprichters van Volpracht en tevens gelukkig getrouwd. :) Al een tijdje borrelde het idee om een webshop te starten in eigen ontworpen kinderartikelen en in 2023 besloten we samen om die droom waar te maken.

Waar Manon zich vooral bezighoudt met de creatieve kant zoals het ontwerpen van de webshop en de producten, is Martijn verantwoordelijk voor het technische gedeelte zoals het onderhouden van de webshop. We besloten om deze passies te bundelen en zo werd Volpracht geboren vanuit liefde voor het creëren van mooie dingen.

Over Volpracht
Volpracht is hét adres voor baby- en kinderkamer accessoires, kraamcadeaus en andere toffe items rondom de geboorte van je kindje. We richten ons op het creëren van stijlvolle en gepersonaliseerde items waar zowel ouders als kind blij van worden. Natuurlijk met een fris tintje en vol pracht ;). Elke vorm en elke kleur is met zorg en liefde uitgekozen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de trends die op dit moment spelen. Kortom, producten die gezien mogen worden! Onze items zijn ideaal om cadeau te geven, maar het zijn ook zeker prachtige cadeaus voor jezelf en je kindje.

🍪 Deze website gebruikt cookies voor de beste ervaring.  Meer informatie