Creëer een unieke kinderkamer: inspirerende wanddecoratie ideeën en tips

Bij Volpracht geloven we dat elke kinderkamer een plek van vreugde, liefde en verbeelding moet zijn. Een plek waar je kleintje kan groeien, leren en dromen. Daarom geven wij je ideeën en tips voor wanddecoratie op de kinderkamer

Muurcirkels: Een vleugje magie

Muurcirkels zijn een unieke en stijlvolle manier om de muren van de kinderkamer te versieren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, elk met een eigen unieke charme. De muurcirkels zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen, waardoor ze een praktische en stijlvolle keuze zijn voor elke kinderkamer.

Neem bijvoorbeeld de betoverende muurcirkel jungle. Deze muurcirkel brengt de schoonheid en het avontuur van de jungle naar de kinderkamer, met levendige kleuren en dieren. Het is een geweldige manier om de verbeelding van je kind te stimuleren en een gevoel van avontuur en ontdekking te bevorderen.

 

Of wat dacht je van de schattige muurcirkel set goose? Deze set bevat drie muurcirkels met een lieflijk gansontwerp, perfect voor een rustige en gezellige kinderkamer. De zachte kleuren en het lieve ontwerp maken deze muurcirkels tot een favoriet bij zowel kinderen als ouders.

Behang: Een wereld van avontuur

Behang is een andere fantastische manier om de kinderkamer tot leven te brengen. Met een breed scala aan ontwerpen en kleuren, is er voor elke stijl en voorkeur wel iets te vinden.

Een van onze favorieten is het jungle behang beige. Dit behang brengt een vleugje avontuur en natuurlijke schoonheid aan de kamer, met zijn levendige jungle-thema. Het is een geweldige manier om een gevoel van avontuur en ontdekking te bevorderen, en je kind zal het geweldig vinden om omringd te zijn door hun favoriete jungle-dieren.

 

Groeimeters: Volg de groei van je kind

Groeimeters zijn niet alleen een praktische manier om de groei van je kind bij te houden, maar ook een prachtige muurdecoratie. Ze zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, waardoor ze een leuke aanvulling zijn op elke kinderkamer.

De groeimeter landschap natuurtinten is een van onze favorieten. Met zijn rustige kleuren en abstracte landschapsontwerp, is het een subtiele en stijlvolle manier om de groei van je kind bij te houden. 

 

Textielposters: Kunst voor de kleintjes

Textielposters zijn een andere geweldige optie voor muurdecoratie. Ze zijn gemaakt van textiel en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen die perfect passen bij de stijl van elke kinderkamer.

Elke textielposter is ontworpen met liefde en aandacht voor detail, en is een prachtige manier om kleur en karakter aan de kinderkamer toe te voegen. Of je nu kiest voor een ontwerp met levendige kleuren en speelse karakters, of voor een meer subtiele en rustgevende stijl, onze textielposters zijn een geweldige aanvulling op een kinderkamerl

Kruidenrekje van de Ikea

Naast deze muurdecoraties, zijn er nog andere manieren om de kinderkamer te versieren en tegelijkertijd praktisch te zijn. Een Ikea plankje kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een boekenplankje, perfect voor het opbergen van je kind's favoriete verhalen. Het heeft een eenvoudig en stijlvol ontwerp dat bij elke kamerstijl past.

Fotolijstjes: een lijstje met herinneringen.

Fotolijstjes zijn ook een geweldige manier om persoonlijke accenten aan de kamer toe te voegen. Vul ze met foto's van speciale momenten, zoals de eerste stapjes van je kind, om een muur van herinneringen te creëren. Deze fotolijstjes kunnen ook worden gebruikt om kunstwerken van je kind te tonen, waardoor ze een gevoel van trots en prestatie krijgen.

Naambordje

Vergeet niet de naam van je kind in de kamer te verwerken. Een naambordje van losse letters kan een leuke en persoonlijke touch aan de kamer geven. Je kunt de letters in elke gewenste kleur schilderen en ze op een creatieve manier op de muur rangschikken, waardoor je een unieke en persoonlijke decoratie voor je kind creëert.

Hangende opbergtas

Voor extra opbergruimte raden we een hangende opbergtas aan. Deze tassen zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed, boeken en andere spullen, en kunnen gemakkelijk aan de muur of aan het bed van je kind worden gehangen.

 

We hopen dat deze blog je heeft geïnspireerd en je helpt bij het creëren van de perfecte kinderkamer. Als je vragen of speciale wensen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar info@volpracht.nl. We denken graag met je mee!

🍪 Deze website gebruikt cookies voor de beste ervaring.  Meer informatie